fredag 29 juli 2011

Fredagskväll!!!!


Nu är även denna vecka snart tillända, en vecka kvar på semestern!!!! I onsdags var jag till Insjön och hälsade på en väninna som jag inte sett på det senaste året! Hon är en fena på att göra det vackert omkring sig, har rustat upp ett gammalt hus och satt sin egen prägel på det. Så otroligt vackert!
På hemvägen passade jag på att hälsa på min syster och svåger och stannade kvar till torsdagsmorgon.

Så roligt vi har min syster och jag. Det syns och hörs förståss att hon är storasystern....men vi har så roligt tillsammans och vi skrattar så gott ihop. Pratar gamla minnen om våra föräldrar som inte längre finns i livet...och säger båda två att vi haft de bästa föräldrar som finns. Kanske är det därför vi är som vi är....

Ikväll har B. varit här och hjälpt mig koppla in min DVD spelare som jäklades med mig, men han fick igång den....bara genom att flytta kontakten!!!Ja så är det när man inte är något tekniskt geni!!
Till detta har vi pratat och skrattat tillsammans och haft riktigt trevligt.

Nu är timmen sen men jag tänker fortsätta sitta på min balkong en stund till, tänder några ljus och bara njuter!!!!!!! Trevlig helg på dig!!!!!

3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig tripp du verkar ha gjort. Jag är avundsjuk, riktigt ordentligt avundsjuk, på alla som har systrar. Jag har bröder och dom har jättefin kontakt med varandra och mycket gemensamt men jag är ensam. Nu har jag en dotter som i viss mån får ersätta systern men det blir ju helt naturligt en annan relation och ska ju så vara.
  Fortsätt att njuta av ledigheten och en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. ann johansson31 juli 2011 07:55

  Vilka trevliga och fina inlägg du skriver. Vilken härlig superfarmor du verkar vara. En stor kram från en bloggläsare.

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för de fina kommentarerna!/EvaMarie

  SvaraRadera