tisdag 2 augusti 2011

Vilken lycklig människa jag är!


Igår ringde mina vänner Eva och Mats som var på genomresa från Dalarna hem till Uppsala. De kom i sin stora husbil och stannade för kaffe och lite prat innan de fortsatte hemåt. Va kul det är när man får spontanfrämmande!! Det var ju ett tag sedan vi träffades nu och hade mycket att prata om.
Ev. så får jag ytterligare Uppsalafrämmande under morgondagen....min f.d. svägerska och make kommer troligtvis på besök, bara hon blir fri från sin förkylning!!! Hoppas, hoppas!!!!

Idag ska jag lämna bilen på service och stannar då kvar i Norberg hos prinsessorn Nelly och Nova. Visserligen så träffade jag dom i slutet på förra veckan men det ska bli roligt att ses igen. Jag längtar ju ständigt efter alla mina fem barnbarn....

Patrick ringde igår och berättade att dom längtade hem nu, efter att ha bott i husvagnen under hela semestern. Va glad jag blev......(egoistiskt), men jag har ju längtat efter att få träffa dom då de åkte bort redan första helgen på semestern.

Lilla Noah går för fullt nu och jag fick en liten filmsnutt skickad från Alex där han visade hur "duktig" han är!!!!

Jag tänker ofta på mina fantastiska vänner, mina älskade barn och deras familjer, vilket privilegium som jag får ta del av....... och vilken lycklig människa jag är!!!!!!

2 kommentarer:

  1. och vi är lyckliga att du finns i ens liv kram lotta

    SvaraRadera
  2. Tycker faktiskt inte du verkar vara det minsta egoistisk utan bara omtänksam . Såklart man längtar när man varit ifrån varandra länge. Spontanbesök är skoj, och extra skoj att besöka någon som Du som verkligen uppskattar det. Vad fint du skriver! Kram Linda

    SvaraRadera