torsdag 2 juni 2011

Grattis Älskade Elin på 9-årsdagen!!


Idag fyller mitt näst äldsta barnbarn Elin 9 år!! Grattis min älskade tös!! Fira ska vi göra i dag på eftermiddagen tillsammans med hela släkten. Endast lilla Nova uteblir då hon ska åka med farfar till Kolmården.

Söta Elin som är så duktig med alla prover hon tar flera gånger per dag. Hon var 3 år då hon fick diabetes, och då livet förändrades radikalt för oss alla runt omkring henne. Då var det katastrof, idag tänker vi aldrig på att hon har en kronisk sjukdom. Hennes föräldrar är de bästa av föräldrar och tack vare det så kan hon leva ett helt vanligt liv som alla andra barn. Visst äter hon bara godis på lördagar, men ska inte alla barn göra det??
Hon sköter sin diabetes jättebra och kan idag själv, (nästan) veta hur mycket insulin hon behöver till det och det. Det fungerar jättebra i skolan tack vare underbara lärare.
Varje år på "årsdagen" då hon fick sin diabetes, går familjen ut och "firar". Självklart får hon då välja vad hon vill ha, och hon brukar alltid ta den största muffisen!!!!!! Elin, jag älskar dig av hela mitt hjärta!!!!

1 kommentar:

  1. Vilken duktig tjej som anpassat sig så bra till sin sjukdom att den knappt märks. Och visst är det väl så att alla barn bara borde äta godis på lördagar. Vuxna också :)
    Ha en fin lååååång helg!
    Kram Linda

    SvaraRadera