fredag 10 juni 2011

Examen!!


Imorse var jag tidigt uppe. Kl. 8.00 skulle jag vara i Norberg för att vara med på Nellys förskoleexamen! Min lilla stora tös som blivit så stor! Där stod hon framme i kyrkan och sjön av hjärtats fröjd! I blå klänning och med vita leggings!!! Min älskade lilla prinsessa!!!
Nova satt i mamma Jennys knä..och ville bara hem hela tiden. Det blev väl för stillsamt för det lilla trollet!

Efter detta i ilfart tillbaka till Avesta för att hinna vara med på Elin´s och Julias examen.Tyvärr så hann jag precis fram när Elins klass gick av scenen, examen var i parken detta året och inte i kyrkan.
Julia kom emot mig och visade var mamma och pappa o lilla Noah satt och jag fick tränga mig in för att kunna få sitta.

Sen var det dags för Julia att komma upp på scen med sin klass för att sjunga. Mitt älskade största barnbarn...hon har ju blivit nästan vuxen nu, finns bara några cm kvar innan hon växer ifrån farmor sin.

Lilla Noah blev trött på allt och somnade i knät på Pethra, en vän till familjen.
Men efter att all musik och sång var slut så var det förståss bara fotograferingen kvar.
Fick en fin bild på hela familjen Åhlberg/Eriksson, trots att äldstesonen alltid protesterar när han ska vara med på bild.

Ja då var examen avklarad för i år och alla barnbarnen får ett härligt sommarlov.
Det är redan bestämt att Julia och jag åker ner till Göteborg 29/6 för att hälsa på "pojkarna"!! Efter det så blir det de andra barnbarnens tur......
Som du ser så har jag fullt upp hela sommaren...men jag är så lycklig för det!!!!!

1 kommentar:

  1. Oj vad du har hunnit mycket idag. Läste om din skolavslutningsdag när du beskrev den i början på veckan, allt annat än lugn och ledig men fantastiskt att få vara med hos barnen! Vad roligt att du hann med alla dina barn! Tänk var många fina stunder du kommer få med dom nu när dom är lediga. Ha en fin helg! Kram linda

    SvaraRadera