söndag 12 juni 2011

Picnick i parken!!


Sicken helg jag haft!!!! Igår var det först Julias fotbollsmatch. Efter det bar jag iväg till Norberg för att gå med Nelly och Nova på Elvisdagen! Det firas varje år i Norberg med sång och musik och riktiga raggarbilar!!

När vi skulle gå var det blixtar och dunder och regnet bara öste ner, men efter en stund så tog solen över igen och vi kunde ta en filt och ha picnic i parken då
Nelly ville se Lill-Elvis, en otroligt duktig kille på sådär 13-14 år som sjöng som självaste Elvis gjorde på den tiden.

Väl hemma igen så skulle flickorna bada i bassängen...och sprutade ner både farmor och mamma med vatten, men va kul vi hade.

Blev kvar hos sonhustrun över natten, då sonen jobbade natt och vi hade en härlig kväll då vi fick sitta i lugn och ro och bara prata med varandra.

Idag har jag hjälpt Nelly att städa sitt rum, men oj va prylar hon hade. Vi sorterade och la fint i lådor och hon var så duktig att hjälpa till!

På tisdag är det dags att åka över igen...då fyller trollungen Nova 4 år och blir stora damen. Hon är så otroligt charmig och rolig...igår skulle jag ta fram hennes fjärilshov, som redan var trasig....men när jag fick fatt på den så gick den sönder ännu mera......det var ju inte bra förståss och mamma fick laga med tejp.....men det hon sagt till mamma Jenny ute i köket var..."Men vilken elak människa"...ha ha ....och det var farmor hon menade!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Det är till att hinna med mycket. Tur att du har så bra "gammelgener" då orkar man allt eller hur? Snart dags för examen här hemma också. Ida har börjat på showskola i lördags med uppehåll må-on. Fortsätter to-lö, så det är fullt upp med aktiviteter.
    Puss o kram så länge/Carina

    SvaraRadera