söndag 29 maj 2011

Tack för att ni finns!!!!!


Innan jag kommit ur morgonrocken så ringer det på dörren!! Utanför står Patrick, Alex, Julia, Elin och lila Noah med en vacker blombukett. Henke har jag fått grattis ifrån och även från Tore som ringt och sagt grattis till "svigermor"!!!
Och som jag tidigare skrev, så blev jag ordentligt uppvaktad under gårdagen också!!

Vilken underbar familj jag har!!! Mina söner och deras familjer är för mig det viktigaste i livet!!
Jag hör så många som nästan inte har någon relation till föräldrarna, och jag har även sett det på nära håll!! Förstår inte denna egoism, att som förälder först och främst bara tänka på sig själv!???? Det bästa vi har är ju barnen och deras familjer!
Som det kanske verkar så lever jag bara för dom....men så är det inte! Jag har många vänner, både nya och "gamla" som även de förgyller min tillvaro! Jag gör roliga saker som jag trivs med.

Jag är så otroligt tacksam för att mina barn har blivit så ödmjuka och fina som de är, att de har så stora och goda hjärtan!!! Att de sedan har lika fina partners och barn gör det ju inte sämre!!

Vill bara säga till er alla!! Tack för att ni finns och tack för att ni delar med er av livet till mig!!!! Älskar er alla så otroligt mycket!!!!

4 kommentarer:

 1. och vi älskar dig, tack för att DU finns kram jenny

  SvaraRadera
 2. Härligt med våra underbara ungar och underbara barnbarn.
  Fina blommor du fått.

  SvaraRadera
 3. Dina barn verkar ju ha en väldigt omtänksam mamma också! Så fint du skriver. Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Tack för era söta kommentarer!!!! Tyvärr så kommer jag inte in på era bloggar!!! Fattar inte vad det är för fel!!!!!!! Google har krånglat hela förra veckan och jag kunde inte komma in på min blogg heller...men nu går det...men kan som sagt inte skicka kommentarer!!!! Sköt om er i alla fall!!!Kram

  SvaraRadera