söndag 5 juni 2011

Bråda dagar!!


Oj vilken vecka det varit!! Tisdag var det full gas efter jobbet....Nelly hade vernissage....ja det heter så nu för tiden då barnen i förskoleklassen visar upp vad det gjort under året!!!!!
Nelly hade förståss varit riktigt duktig, visade upp fina teckningar, och djur som hon tillverkat! Vi fick mingla runt med pinnar och päronsoda då vi gick runt och kikade på vad klassen gjort! Efter det så blev det sång..och inte vilken sång som helst. Fattar inte hur de små liven kan komma ihåg alla sångtexter som de sjöng..?? Min söta fina Nelly stod längst fram, och gissa om farmor var stolt!!!

Idag har det varit fotboll för hela slanten. Först Elin som spelade och efter det Jullans lag som också vann. Kanske för att deras ledare, min son, gapade och ropade hela tiden ha ha!!!
Nu är jag hemma igen och allt är lungt och fridfullt. Har en dag kvar på ledigheten, sen blir det bara en tredagarsvecka, då jag, om du inte har uppfattat det, är ledig varje fredag!!!

Men denna fredag blir det ingen ledighet, ska vara på Nellys förskoleexamen kl. 8.10 och därefter i ilfart till Avesta för att försöka hinna med att se en liten stund av Elins examen. Julias kommer efter det så där hinner jag...phu...som som du ser så är det fullt upp med att vara farmor!!!!!!!! Men härligt är det!!!!!

3 kommentarer:

 1. Hej moster!
  Det låter som ett härligt stressat liv för att hinna njuta av det "göttigaste" som finns nämligen barnen. Här i Borlänge är det inte examen förrän 15 juni.
  Kramar/Carina

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter att vara farmor :) Hoppas du får några lugna fredagar framöver! Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej tack för din fina kommentar hos mig..ja då nu är det bråda dagar i skolavslutningstakt...sommarlov..och det är så skönt...Härligt med barnbarn..jag har snart 2!! Kram Karina

  SvaraRadera