onsdag 18 maj 2011

Bra avslutning på kvällen!


Efter att ha suttit en hel dag på jobbet på planeringsdag...ringde en "gammal" skolkompis....Berra, och tänkte komma över och hälsa på!!!
Han bor inte här i närheten men var hemma och hälsade på sin 90-åriga mor som bor kvar i Norberg.

Vi har mejlat lite fram och tillbaka efter vår trevliga klassträff i november och han ville ha lite kort som jag tog då.
Eftersom jag inte hade tid att baka så var jag in på konditoriet och köpte lite goda gifflar...dagen till ära!!

Men va kul vi haft ikväll....vi har pratat gamla minnen från skoltiden, och naturligtvis också mycket prat om hur livet ser ut för oss båda idag. Vi tittade på gamla skolkort då vi som 12 åringar var på skolresa, både han och jag var riktiga tuffingar på den tiden....han i Elvisfrisyr och jag med scharf på huvudet, med den då, obligatoriska knuten under hakan och med zinkpasta på läpparna....de skulle vara vita på den tiden.

Efter detta så skulle vi försöka föra över dessa bilder till hans mejladress....och det var inte lätt ska jag säga. Vi har försökt på alla sätt och vis men det gick inte....men det var ju egentligen detsamma..en otroligt trevlig kväll har vi haft tillsammans och vi hoppas vi ses snart igen!!!!!!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att en gammal klasskamrat hör av sig sådär, låter som ni haft en mycket trevlig stund. Vilken fin bild du visar till inlägget, är det du som har så fint tro?
    Tack för din kommentar hos mig. Man blir lika glad varje gång man får en liten kommentar :)
    Kram Linda

    SvaraRadera