lördag 21 maj 2011

Grattis älskade yngstesonen på födelsedagen!


Idag smäller det!!! Yngste sonen Robert fyller 30 år! Oj va de ska firas.
Han föddels på morgonen efter ett planerat kejsarsnitt. Moderkakan hade slutat fungera och han, den lille stackaren, hade inte fått nån mat! Någonting som jag senare i livet försökt återgälda!!!
Han vägde endast 1.540 gram, och fick ligga ett par dagar i kuvös innan han fick komma ut i "det riktiga" livet!!! Han var pigg som sjutton och han tog sig snabbt i vikt. Idag är han en stabil tvåbarnspappa och en älskad bror och son!

Hämtade Henke vid tåget igår och sen bar det av till Åhlberg/Erikssons för en fika. Fick en helt underbar rabarberpaj som sonhustrun hade gjort!! Fick pussa lite på barnbarnen som hoppade studsmatta så Elins tand fick sig en smäll!! Noah ville absolut bada i poolen, men fick nöja sig med att plaska med fötterna, det är ju alldeles för kallt ännu.

Så nu är vi på G för att fira sonen ikväll men innan dess ska vi hinna med att hälsa på farmor Sigrid och kanske även göra en liten sväng på stan. Så håll i er....för ikväll smäller det!!!!!!!!

Bild: Henrick Eriksson

1 kommentar:

  1. Vad härligt det låter. Även jag gamla kusin kom ihåg att ringa och gratulera tack vare en man som är som ett uppslagsverk vad gäller datum o födelsedagar. Säg till om du ska till leklandet i Falun. Jag tror jag har nån form av rabattkuponger som du kan få då. Många kramar från Carina

    SvaraRadera