lördag 5 december 2009

Ljuvliga lördagseftermiddag!!!

Idag har jag införskaffat de sista julklapparna, har bara några småsaker som fattas! Va skönt det är att redan nu har det klart, nu slipper jag julstressen! Har bara "pysslat" hela dagen, det är helt underbart nu när julen är i antågande, att bara gå runt här hemma och göra fint till jul!!
Vill ha klart allt, då jag nästa helg ska ha främmande av två "gräsänklingsläkare" från jobbet!! Det dröjer ända till jul innan de åker "hem" och får fira jul med sina familjer, tänkte att de skulle få fira lite Lucia här hemma hos mig innan...

Igår pratade jag med min lilla Nova, som berättade för farmor att hon nu är utan blöja, har "bara tlosor på lumpan nu, fammor" berättade hon!! Härliga unge!! Längtar så mycket efter barnbarnen, har inte sett dem på en vecka nu!!

Helgen före jul ska vi klä på julgranen, och jag förväntar mig att barnbarnen är här och hjälper mig.... Ha en trevlig helg!!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej moster!
    Kul att läsa din blogg. Ha det så bra tills vi hörs.Kramar från din från början lilla men nu ack så stora skitunge(Carina)

    SvaraRadera
  2. Tack vännen !! Love you!!!!!!

    SvaraRadera