torsdag 24 december 2009

Julafton!

Är nyss hemkommen från julfirandet hos min yngste son med familj. Hade innan dess varit till Julia och Elin med julklapparna och efter det, till min vän Unni för att önska god jul! Har även varit till gravarna och tänt ljus till mina kära.

Julaftonen hos Robert var underbar, många i Jennys släkt var där och då tomten kom med paketet som Nova fick, då hon överlämnade sina nappar till tomten, var precis det hon önskade sig, en docka, tror den heter Iggy piggy?? Få se nu hur det går ikväll då hon blir trött och ska sova utan nappar? Men hon säger ju att hon är stor nu och behöver inga......

God mat, gott sällskap, det är väl så julen ska vara! Nova fick en dammsugare av mig, och efter att hon öppnat det paketet och batterierna satts i, behövde hon inte öppna flera klappar, hon dammsög och dammsög och dammsög...... Vad månne det bli av denna tös...??

Nu är det bara att njuta sista "resterna" av julaftonskvällen, i morgon blir det full fart igen då kommer barnen med sina familjer på julmiddag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar