söndag 1 april 2012

Grattis älskade Henrick!!!!



Grattis min älskade mellanson, Henrick, på din födelsedag! Idag är det 41 år sedan du föddes, du min andra son med det svarta håret och de mörka ögonen, inte konstigt att barnmorskorna kallade dig för "Shan av Iran" på BB!!!! Så söt du var!! Det är du fortfarande men på ett "manligt" sätt!!!! Du är den av mina söner som liknar mig mest, både på gott och ont!! Du var så efterlängtad av oss alla, kanske inte så mycket av storebror Patrick, som var så svartsjuk på dig att han ruskade spjälsängen fram och tillbaka när någon kom och ville titta på dig!!! Men han kom sedan att bli en storebror som verkligen var mån om dig!!!



Idag fyller du 41 år, kan faktiskt inte fatta att tiden gått så fort!!! Idag är du en vuxen kärleksfull och ömsint man, och till glädje för så många!! Önskar dig nu en riktigt fin födelsedag. Vi har ju firat den tidigare du och jag. Ha en fin dag och kom ihåg att jag älskar dig....som om du inte redan visste det!!! !

1 kommentar:

  1. Tåren trillar. Så kärleksfullt och modersstolt du skriver. Du har mycket att vara glad och stolt över.....precis som jag. Vi behöver njuta av varje stund med våra vuxna barn. En gång mor alltid mor, så tänker jag. Jag kan bli alldeles till mig av lycka för det allra minsta av bevis för att jag hör ihop med mina barn. Grattis till dig denna dag som fick en så fin son! Och naturligtvis en kram!

    SvaraRadera