lördag 28 april 2012

Vårmarknad!!

I morse när jag ringde till Höglunds, var det Nova som svarade. "Hej det är Nova, "Hej det är farmor"! " "Vet du en sak farmor! Nej vad är det....."Vet du hur mycket jag älskar dig!!!!!  Älskade goa söta Nova, hon är så otroligt kärleksfull, och detta har kommit på senare tid. I alla fall så åkte jag "hem" till Norberg, ja jag är uppväxt där och det är alltid "hem" för mig. I dagarna 3 är det marknad och jag brukar alltid åka dit en av dagarna. Så roligt det är att träffa gamla vänner, vissa har jag inte sett på många många år. Fick en härlig lunch hemma hos sonhustruns mormor, och efter det så bar det iväg igen för ytterligare en vända på marknaden.
Nu är jag hemkommen igen och ganska så trött i rygg och fötter, det blir ett gående och stående i flera timmar, men roligt är det i alla fall. Tyvärr så kunde inte Julia och Elin följa med idag, då de skulle få främmande, men snart så är det ju marknad här i Avesta också, och då blir det deras tur.
Nu ska jag bara sätta mig ner och njuta av tystnaden, äta lite god mat och ta mig ett glas gott rödvin, ja jag har gått med i Mat och vinklubben!!!! Så kul att få testa lite nya olika utprovade viner, och goda är de, det kan jag lova.!! Trevlig lördag till er!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej moster!
    Låter som om jag skulle vilja bli nedbjuden till dig snart, med tanke på vin-mat-klubben.
    Puss o kram/Carina

    SvaraRadera
  2. och snart är det fest igen för då är det valborg puss

    SvaraRadera