lördag 7 april 2012

GLAD PÅSK!!Nu ska jag sätta mig ner i lugn o ro och skriva ett inlägg. Det var länge sen sist, men som vanligt så har jag ingen aning om var tiden tar vägen!!Full fart hela veckan, och i torsdags var det dags för att träffas "vi gamlingar" som jobbade på Säters sjukhus under 80-talet! Mycket att förbereda förståss, med att ringa alla, mejla, och till slut få tag på alla som skulle vara med. Jag var förståss inte ensam om att jobba, jag hade mina kära vänner Hillevi och Jörgen med. Till slut fick vi till 27 st gamla arbetskamrater. Kvällen blev en fantastisk återförening, att se alla dessa "gamlingar" som de flesta inte setts på över 20 år. Till och med vår gamla psykiatriöverläkare Kurt var med, idag var han gammal och lite dement, men vad gjorde det!!!! Några av våra arbetskamrater finns inte med i livet längre, men vi skålade förståss för dem med. Fyra av oss fick sängplats hos Gitta och igår var jag hemma igen.Idag var det dags för påskhandling, i morrn kommer två av mina söner med familjer hit för att äta påskbuffe´. Henke är på Orust och Tore är i Oslo, synd att de inte är med, men det går ju inte alltid att få ihop alla på en gång.
Nu har jag nyss gjort en Janssons frestelse, och ska snart till att baka några kakor.......men innan dess så kändes de så rätt att sätta mig ner och önska er alla en Glad påsk!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Ja nu ska här ätas!

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk till dig också
  Nej, det där att valla ihop hela familjen, det kan man glömma. Man får ta det i omgångar och gläddjas i stunden.
  Så kul med återföreningen på jobbnivå. Dom hade väl blivit rysligt gamla kan jag tro, det var väl bara du som var oförändrad, ha ha.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Ingabritt.......det var bara jag som inte hade åldrats!!! ha ha......Fortsatt trevlig påskhelg på dig!! Kram

   Radera