onsdag 11 april 2012

Va fort de gick....!??Oj va fort påsken var över! Jag var ledig i fem dagar, och vips så var de slut!! Påskdagen var mina barn med familjer här, utom lilla söta Noah, som kräktes alldeles som de kommit, och Patrick var tvungen att åka hem med honom. Han hade kräkts tidigare men varit frisk i två dagar, så det var väl magen som var ovan att äta, som gjorde att han kräktes igen...men nu är han frisk!!!! Tack och lov.Nelly och Nova hade riktig föreställning här för oss...mimade och sjöng till musik och uppträdde som de största stjärnor!! Nelly ska bli artist när hon blir stor, det har hon berättat!! Hon är precis lik sin pappa då han var i den åldern, sjöng och spexade, och idag är han en riktig baddare på att sjunga och spela gitarr, ibland är han ute och uppträder tillsammans med en kompis...så vem vet, om Nelly bråds på honom, med den sångrösten hon har redan nu , då vet i katten va det blir av den tjejen.....Nu är jag nyss hemkommen efter att varit förbi hos Åhlberg/Eriksson där Patrick bytt däck på min röda vilda Wilma....så nu är det bara att tuta och köra igen!!!!

2 kommentarer:

 1. Så bra att lilla Nelly har sin framtid klar. När du skrev om din sons spexande som barn tänkte jag att du skulle skriva att han blev annorlunda som vuxen. Vi har en liten systerdotter till min man som alltid underhöll oss när hon var liten, och hon var jätteduktig både solo och när hon var en Spice girl med sina tjejkompisar. Nu som vuxen är hon så tillbakadragen och seriös så man undrar om hon fick nog eller?
  Usch för magsjuka, jag säger som en bloggkompis, maten är mycket godare när den går ner än när den kommer upp.
  Kram och en fin helg

  SvaraRadera
 2. Tack :) Stackars kille som kräktes igen, usch det är ju så hemskt för de små. Visst går en påskhelg fort, men bättre så än att man tycker det är långsamt :)

  Trevlig helg! Kram Linda

  SvaraRadera