lördag 14 april 2012

Storstädning.Idag har jag varit riktigt flitig. Såg en lapp uppsatt på dörren i trappen, där det stod att nu var det dags för vårstädning.! Det var bara att börja röja på vinden...och hu då va mycket jag samlat på mig under de 4 år som jag bott här! Gamla skåluckor, dammsugare och skräp som aldrig kommer till användning. Fick springa många gånger upp och ner för att få ner skräpet. Men nu är jag klar. Oj va skönt det är att få slänga skräp som jag aldrig använder.
Efter att ha fixat detta jobb...och det var inte lätt...så var det dags att ta tag i min lilla tvårummare. Jag har städat och städat och städat...och nu är jag helt slut!!! Så nu blir det lite god mat och slapparkväll i soffan!!! Tycker jag farit runt som en skållad råtta både fredag och lördag...så visst är jag väl värd att bara njuta av lördagskvällen!!! Trevlig helg på dig!!!

1 kommentar:

  1. Vilans förutsättning är ju arbete. Det går ju inte att vila från vila. Så, du har verkligen gjort rätt för soffslapp. Varför sparar man på sånt man inte använder. Vi har flyttat en del genom åren och vid varje flytt har vi kasserat och skänkt bort prylar. Nu har vi en vind som jag aldrig går upp till och jag bävar för den dagen vi ska flytta och allt ska ner. Jag får ta se´n se´n. Kram

    SvaraRadera