söndag 4 december 2011

Andra advent.



I fredags fick jag främmande av Lars och Gerd. Två underbara vänner sedan "förr". Vi träffades genom min dåvarande "fästman" och sedermera man, då jag var 17 år. Vi umgicks mycket då barnen var små men har till och från genom åren haft sporadisk kontakt, men trots att det har varit uppehåll i kontakten, ibland med år´s mellanrum, känns det som om vi träffades igår!!

En trevlig kväll med många roliga minnen.



Tidigt på lördagmorgonen kom lilla Noah hit, mamma Alex jobbade och Patrick skulle med flickorna som skulle spela handboll.


Vilken kille han är......busigare men sötare 1½ åring kan bara inte finnas.

Efter matchen kom Patrick o flickorna hit för lunch, Noah hämtades hem och Julia stannade kvar för att sova hos mig över natten.



Nu har jag nyss klivit ur sängen, sitter här med min kaffekopp och njuter......och i sängen sover ett snart tonårigt barnbarn!!!! Vilken härlig helg jag haft!!

2 kommentarer:

  1. Var gärna med i dagens lucka om du inte redan är de :D länk: http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-6.html#comment

    SvaraRadera
  2. Oj, det var ett tag sedan jag tittade in. En bloggpimpning har skett ser jag.
    Visst är det något speciellt med "gammal" vänskap. När man träffas tar man vid där man slutade sist. Ser att du har barnbarnsglädje som vanligt. Gott.

    SvaraRadera