fredag 29 april 2011

Trevlig Valborgsmässoafton!!!


Igår var jag förbi familjen Åhlberg/Eriksson för att få träffa dem en stund. Vi har inte setts sedan födelsedagsfirandet före påsk, och jag längtade så förskräckligt efter att få träffa dom.
Morfar och mormor var också där och vi fick en trevlig stund. Morfar Roger var snäll och hjälpte mig byta lampa på bilen, den hade varit trasig sedan hemfärden från Göteborg!! Tänk vilka snälla människor det finns!!!!

Idag håller jag på att göra sommarfint på min balkong! Alltid lika roligt att få "flytta ut" när sommaren är i annalkande.

I morgon ska jag åka till familjen Höglund i Norberg för att fira sista april och även gå lite på marknaden, det är roligt för alltid träffar jag någon som jag känner sedan jag bodde där. Blir härligt att få träffa mina två små prinsessor, Nelly och Nova, och kanske även spela Wii (eller vad det nu heter...)med Nelly!!!! Hoppas jag vinner då, men det brukar ju vara barnbarnen som vinner över mig då det gäller spel!!! Ha en trevlig Valborgsmässoafton. Återkommer efter helgen!!!!

Ps. lägger ut en bild på det vackra vattentornet som jag varje dag ser från min balkong!) Nu har jag lärt mig.......

2 kommentarer:

  1. hejja Eva, ad duktig du är :) vi ses i morgon kram

    SvaraRadera
  2. Hej moster!
    Hoppas att du haft en trevlig valborgsmässoafton. Det har vi. Bara ätit gott och pratat med goda vänner. Var inte ens ut i kylan, men imorgon får vi nog frysa lite för då är det fotbollsdax för Ida. Kram/Carina
    Fin utsikt du har!

    SvaraRadera