fredag 1 april 2011

1 april...Grattis älskade mellansonen på födelsedagen!!!!

Idag fyller min Henke 40 år!!! Han och sambo Tore har landat i Thailand och vad jag har hört så har de en alldeles underbar födelsedag!! Henke fick resan i present av sambon...han är helt underbar!

Glömmer ju aldrig dagen han föddes...en svarthårig liten pojke som inte alls skrek som de andra barnen...barnmorskorna kallade honom för Shan av Iran....han hade en svart kalufs och var alldeles brun i hyn....och han blev barnmorskornas favorit.

Idag är han min näst äldste son..en av de tre, som jag älskar högst av allt på jorden! Sönerna och deras familjer är min största glädje i livet, och jag säger varje dag att jag är den lyckligaste av de lyckliga!

Eftersom det är 1 april idag, så fick jag, som förra året samma dag, ett telefonsamtal...det kom från trollungen Nova som berättade för farmor att "nu har grannen fått 10 kattungar...och alla ska bo hos oss"....April april... Hon trodde nog att farmor skulle tro på detta!??

Väntar nu bara på att min lika älskade son Patrick fyller år 20 april...samma dag som hans egen son Noah fyller 1 år.

Förra året var det så nervöst och oroligt så jag glömde helt av att gratta sonen på födelsedagen när han ringde och berättade att jag blivit farmor igen...för femte gången!!!

I år lovar jag att jag ska komma ihåg att gratta även honom, när vi firar lilla Noah´s 1 års dag.......

1 kommentar:

 1. Hej!

  Ett sammanträffande eller....

  Har följt Henrick´s tankegångar sedan min bloggstart i januari(finns på min blogglista) och inser nu att han är din son. Har vågat kommenterat något enstaka inlägg hos honom och fått vänliga svar tillbaka.

  Följer din varma fina blogg via Bloglovin.

  Ha en bra helg!

  Lena

  SvaraRadera