lördag 24 juli 2010

Vilken kväll!!!!!

Fick igår kväll besök av en "gammal" väninna, Mona, med sambo Gunnar! Vi har inte träffats på ca 3 år, då bara som snabbast.
Fick ett underbart fat, gjort av denna fantastiska människa. Ett gjutet fat gjort på ett jättestort rabarberblad. Om inte detta skulle räcka så var det, ost, kex, vin, blommor upplagt på konstverket!

Efter att vi avnjutit alla godsakerna och pratat alla gamla minnen så blev det en tur i deras fantastiska nercabade amerikanare!

Gissa sen vad människan hade i bakluckan?? Jo en flaska champange för att fira!!!
Blev en åktur i denna härliga bil, med ett glas skumpa i handen.
"Raggarrundan" i Avesta är inte lång.. ett par kvarter, men gissa vad underbart det var att uppleva gamla tider....sitta i framsätet och lyssna på härlig rock och dricka ett glas skumpa!! Ja då, i min ungdom, var det ju inte skumpa som dracks utan Kir, men det kändes ändå som jag var tillbaka i tonåren igen!!!! Tack goa Mona och Gunnar för en fantasktisk kväll!!!!

2 kommentarer:

  1. Tack för Din snälla & goa kommentar.

    Jag blir också glad över att läsa om all vänlighet som Du omger Dig med. Ditt underbara inlägg om gårdagens åk med raggarbilen var fantastiskt!! Dessutom har Du gett mig ett förnamn också, vilket gläder mig. Jag har aldrig tyckt att Du förmedlat 'nybakade bullar' utan mer en stark och självständig EvaMarie kraft!

    Agneta

    SvaraRadera
  2. Nja... inte åkte jag Raggarbil när jag var ung. Jag var ett Mods och tillhörde Blomsterfolket. Men Kir och Mellis det blev det. Vilka tider med många goa minnen

    SvaraRadera