måndag 26 juli 2010

Måndag och besök av barnbarnen!

I morse ringde telefonen och Robert m familj skulle åka till Avesta för att handla och lilla goa Nova ville vara hos farmor!
Hon är en härlig liten treåring denna tös och när hon berättade för farmor att hon varit till doktorn (tandläkaren) så sa jag "jag har också varit där men min tandläkare heter Karin och är i Borlänge"!!

Nova svarade då så här: "Men farmor, min doktor bor också i Borlänge, men hon har inget namn! Hon är gråhårig och har gråa kläder...men hon har andra i garderoben"!!
Så härligt det är att lyssna till en liten treårings fantasier och förklaringar till det mesta!!!

När föräldrarna och storasyster Nelly kom tillbaka så blev det fest! De vet ju att farmor inte alltid har något i frysen så de hade inhandlat glass och jordgubbar som vi avnjöt.

Efter att familjen hade åkt så var jag till Patrick o Sandra för att låna frysväskan inför morgondagens tripp till Sommaland i Leksand. Men kära nån, vad Noah hade växt på en vecka... nu pratade han också med farmor och berättade att de hade varit både i Halmstad och Danmark på semester!!!
Nu är det bara att förbereda inför morgondagen då jag tar älskade Nelly och Elin med för att ha lite kul i leklandet!!!!

1 kommentar:

  1. Du, jag tar det lugnt nu. Mina barn o barnbarn har varit här i nästan 3 veckor. Kul men jobbigt!
    Ha det gott i Partille!!!!

    SvaraRadera