måndag 5 juli 2010

Den trasiga fönsterrutan!

Som jag kanske tidigare har berättat så har jag ju kraschat en fönsterruta igen....det var balkondörrsfönstret som "gick sönder" då jag tog i för hårt när jag skulle öppna dörren!!! Det var andra rutan på 2 år som jag hade sönder....den första gick då jag målade ett stort skåp och skulle ta bort plasten under.....skåpet vickade förståss jag försökte rädda det med att vrida till knäet så det värkte i flera veckor.....

Men det var inte det jag skulle berätta!!!!

Tänk vad snälla människor det finns...... jag har inte kunnat byta rutan då jag skulle få lov att vara hemma från jobbet om glasmästaren skulle hit o greja.. men idag ringer en vänlig kille, som är här och ska fixa till balkongerna i huset!!!

" Skulle du vilja att jag fixar din ruta medans jag är här hos dig" det var frågan jag fick!!!
Självklart ville jag det!!

Ville bara berätta att världen är inte alls så ond som vi läser om i tidningarna varje dag....det finns verkligen underbart snälla o vänliga människor!!!!!

Nu skrev jag en lapp och satt på fönsterrutan som ännu är hel...." Varsågod och brygg kaffe, drick av saften som står på bänken, ät kokosbollarna som står framme.....ja va roligt det är att kunna ge tillbaka till dessa vänliga människor!!!!

5 kommentarer:

 1. han har kanske spanat in dej fast du inte fattat det hahahah kram lotta

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha du är rolig du....det enda han har kunnat sett av mig är ett kort på väggen när jag är 17 år!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. ja och då tänkte han gud vad vacker och tale sättet säger ju att man blir vackrare ju äldre man blir så vad hade han att förlora kram

  SvaraRadera
 4. Oj vilken vacker kommentar!!!!!Tack för den!!

  SvaraRadera
 5. Hej Bullfarmor!
  Ville bara säga att jag tyckte historien var så fin och det behövs alltid goda solskenshistorier, när nu nyheterna alltid är fyllda med det motsatta:-)

  Ha det gott! (Jag är en av Henricks "fans" så där hittade jag dig)
  kram Hillevi

  SvaraRadera