söndag 4 juli 2010

Grattis älskade Nelly!

Oj vilken helg det har varit!!!! Termometern har gått upp emot 30-strecket och solen har lyst som en gul citron på en klarblå himmel!!!
Själv har jag stått i serveringstältet igår, sålt korv med bröd så det har stått härliga till!!! Så himla roligt att se så många Norbergare igen!!

Kvällen tillbringades hos goda vännerna Kerstin o Leif dit även Unni o Börje var med. Underbara vänner, god mat, skratt och en ljuvlig sommarkväll....så här skulle livet vara då det är som sämst!

Idag har det varit Nellys dag! Lilla stora tjejen fyller 6 år idag. Massor av gratulanter och så härligt att träffa alla fem barnbarnen på en o samma gång!! Lilla Noah tillbringade stor del av tiden hos kusin Nova som är så kär i honom. Sitter blixtstilla bara hon få ha honom i knät.

Efter detta kalas så var det dax att gå ut på torget för att se på maskerad för "småfolket". Nova var utklädd till prinsessa men Nelly var inte alls intresserad. Men det kan jag ju förstå, så mycket uppvaktning och så många presenter, så mycket främmande kan ju ta musten ur den bästa av prinsessor!!!!!!

1 kommentar: