söndag 11 april 2010

Strålande söndag!

Vilken dag!!!! Nu känns det i alla fall som om våren har kommit! Var ute på en promenad och såg vårens första fjäril! En underbart gul citronfjäril....
Har grejat lite på balkongen igen och satt vackert blåbärsris i kruka, det dröjer ju ett tag innan de "riktiga" blommorna ska planteras ut!

Nelly pratade jag med i går och hon verkar vara på bättringsvägen, tack och lov! Men nu gäller det att hon är hemma ett tag för att vila upp sig. De små behöver ju lika väl som vi vuxna vila sig efter att ha varit sjuka.

Träffade Patrick och Julia som hastigast på fotbollsplanen där de varit och fotat för laget! Tänk va hon är ivrig då det gäller fotbollen! Och extra kul är det kanske för att pappa är tränare!!

Väntar nu med spänning till 20 april på att ett nytt litet liv ska födas in i släkten!!! Ha en fortsatt bra dag!!

2 kommentarer:

 1. Ja här har det också varit en strålande dag. Idag har jag sett många vårtecken. Precis som du två fjärilar (men dock påfågel) Några bin surrade runt påskliljorna i rabatten. Tussilagon har också krypit fram och snödroppen, pärlhyasinterna, krokusen. Jag satt ett tag på altanen trotsade läkarens ord att sitta i skuggan. Jag älskar ju solen. hade dock smörjt in mig med solskydd.
  Ha det gott
  agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Ja idag har man kännt sig glad äntligen är våren här väntar liksom du på en ny liten krabat men det har inte hänt nåt än tiden gick ut för syrran i lörd man rycker till så fort telefonen ringer.Vi måste träffas nån dag Massor med kramar Lotta

  SvaraRadera