lördag 24 april 2010

Härliga lördag!!

Vaknade av att solen sken, tog fram min röda cykel och det pirrade i hela kroppen. Äntligen skulle jag få träffa lilla Noah!!!
Jag köpte en rosenbukett och cyklade iväg i en brinnande fart!!!

När jag kom in till familjen så var Alex på gång att byta på den lilla parveln och när detta var klart så överräckte hon honom till mig......men eftersom jag inte hållit i en så liten varelse på 3 år, när Nova föddes, så var jag tvungen sätta mig ner för att "våga" hålla honom!

Åh hela mitt hjärta smälte som glass i solsken!!! Vilken underbar lite varelse som fötts in i släkten igen! Han tittade på mig med två vackra ögon, jag berättade att jag var hans farmor och att jag älskade honom!!!!


Storasystrarna Julia och Elin är de finaste storasystrar som finns. De har fått vara lediga från skolan sedan i torsdags då de var med och hämtade hem mamma och Noah.

Patrick och Alex blir verkligen bortskämda då flickorna nästan kivas om att få sköta honom.
Vilken lycka att ha fem underbara härliga barnbarn och tre underbara söner och deras respektive...jag har sagt det förut, men jag säger det igen......Finns det någon som kan ha det bättre än jag???????

5 kommentarer:

 1. Jag förstår att det var magiskt, kan inte föreställa mig hur det kommer att kännas den dagen en annan blir mormor. Men det får gärna vänta 25 år :)

  SvaraRadera
 2. Ja och det konstigaste är att det är lika underbart varje gång nån av barnbarnen har fötts!!!!!! Men fy sjutton ska du vänta 25 år??????

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det härligt att bli äldre och känna sig älskad och älska.
  Har nyss kommit hem från en vecka i fjällen (läs gärna min blogg) och där dök våra ter barn upp+respektiva. Och vårt alldeles underbara Lilla C 3,5 år.
  Han kröp upp i min fam och sa, mommo jag tror nog att jag blivit kär i dig.....Gissa om jag är stolt över den kärleken.

  Va mysig det låter när du beskriverom ditt nyaste lilla barnbarn....och jag kan verkligen känna din lycka....och höra att du är alldeles så mysigt kollrig i bollen som man ska vara.

  Ha d gott. Oj det är visst natt och FULLMÅNE uj uj inte konstigt jag inte kan sova.

  SvaraRadera
 4. Ps. såg att din man skulle in för omop. av ryggen. Har själv gjort två op. Men jag blev inte bra , nu har dom funderingar att göra en tredje fortsätta stelop. i bröstrygg.

  Men doktorn ville att jag skulle göra det bara om det blev outhärdigt.....

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Kul att kunna kommenetera på Din blogg (är på jobb och då funkar det). Du har en skön blogg och det är härligt att ta del av Ditt mjuka nätverk! Förstår att Henrick skall opereras idag och jag håller alla tummarna för honom. Det är verkligen en go kille Du har!!

  Agneta

  SvaraRadera