fredag 2 april 2010

Långfredag!!

Nu känns det som om dammluckan har stängts igen!!! Barnen med familjer har åkt hem till sitt, och jag har diskat och plockat i ordning allt!!

Vi har haft det så trevligt, många skratt och bröderna (sönerna) gnabbas med varandra som vanligt...men vi vet alla att det är bara kärleksgnabb!!!!! Säger ibland att den som kommer in i vår familj och inte vet att allt är bara av kärlek...skulle nog fundera.....

Nelly fick en massa urväxta kläder efter Elin, och helt plötsligt skulle hon byta kläder, tre gånger, till råga på allt! Vilken lycka det är att ha en kusin som växt och blivit större...

Nova killade farmor som vanligt, busar jämt på det viset och efter ett tag säger hon " Är du fettig fammo"??? Ha ha ha!! Ja farmor blir svettig av allt busande!!

Sandras mage bara växer och växer och alla ser vi fram emot 20 april då den nya babyn skall födas...vi gissar vilt men jag tror att det blir en liten kille....!!??

Julia är ju Novas älskling och följer henne som ler och långhalm, säger att " Det är MIN Julia, och Julia är förståss stolt över att vara så uppmärksammad.

Stackars goa Elin som fick ett blodsockerfall, fick för mycket insulin till mat och godis, blir ledsen och gråter då hon känner av detta så väl, mår så dåligt! Men efter en stund med smörgås och dextro så blir hon den "gamla vanliga" Elin igen..glad och positiv!!Tack och lov!!

När jag kommer in i mitt sovrum så brassar elementet på högsta värme..undrar vem som har varit där och skruvat...kan bara var EN..... Nova... hon har ju i vintras stängt av elementen hemma i huset deras så det var svinkallt...men sa då att "det var stolen" som gjort det!!??


Sammanfattningsvis en helt underbar eftermiddag i barn och barnbarns sällskap..vilken Lyckost jag är.......!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Javisst var det ett fint barnbarns halsband. Men vet du, du kan beställa ett eget hos Karras smycke. Jag har en länk till henne i min blogg.
  Ha det gott och kram
  Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Karisma smycke menade jag. Fick något slags hjärnsläpp. Ha ha ha

  SvaraRadera
 3. Jag har redan skrivit till henne!!!!! Men tack för tipset!!! kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Din kommentar i min smyckesablogg är borta. Vad var det du ville fråga!? Kram

  SvaraRadera