onsdag 21 april 2010

Fick ett telefonsamtal från Nova!

Fick ett telefonsamtal igår kväll!! Det var lilla goa Nova som ringde farmor och berättade.." Fammo, jag har fått en kusin"......och farmor svarade att det var väl jättekul att få en liten kille som kusin....Då kom en snabb replik..."Nelly gillar inte killar" ha ha ha...det är killarna på dagis som troligtvis retas med henne ibland, därför gillar hon inte killar!!!!

Nelly var förståss överlycklig över kusinen men hade frågat mamma....." Han har väl inte solfeber"??? Hon menade gulsot!!!!

Storasystrarna är förståss överlyckliga, och pappan är stolt som en tupp...det blev ju en kille! Och i morgon ska Alex och lilla Noah få åka hem!!

Kommer att längta ihjäl mig innan det blir helg och jag får se den lille i "verkliga livet" har endast fått se kort på honom. Har bestämt mig för att låta familjen vara alldeles ifred under några dagar så de kan riktigt få rå om varandra!!

2 kommentarer:

  1. Gud så länge hade inte jag kunnat vänta. En liten titt hade det allt blivit. Måste ju få känna på den lille. Men sedan kan de väl få va ifred om de vill. Kanske storasyster vill vara med goa farmor så att hon får känna sig liten där.
    Grattis igen
    Agnetha

    SvaraRadera