lördag 26 maj 2012

Zilla, rose´vin, och Morsdagspresent!!!!!



Morgonfrukost på balkongen, där solen sken från en klarblå himmel....kan det bli bättre??? Efter detta så var det dax att ta en vända på stan, där jag hoppades träffa barnbarnen Nelly och Nova som var ute efter examenskläder. Men de sprang i flera affärer och vi lyckades inte träffa på varandra. Tänkte åka till parken med alla barnbarnen där Zilla var med sin buktalande docka...men det blev Elin och jag som fick åka dit. Före det så var det glassdax med tre av de fem barnbarnen. Noah var förståss på sitt spralligaste humör, men blev arg då han inte fick äta korven på det sätt han önskade!!!



Tillbaka till stan för att köpa Mors Dagspresent till Alexandra, vilket sonen inte hade hunnit med. Det var Julia och Elin som fick bestämma presenten



I morgon ska jag fortsätta med att rensa häcken hos Åhlberg/Erikssons, de är borta på fotboll. Och efter att ha pratat med sonhustrun i Norberg blir det vedstapling och ogräsrensning där om två veckor,. Nu njuter jag av kvällen med ett gott glas rose´vin !!!!! Trevlig pingst alla ni därute!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar