söndag 6 maj 2012

Vilken intensiv helg...!

Ja den här helgen har jag då inte haft det långtråkigt!! I fredags kom min kära väninna Eva hit, vi har känt varandra sedan vi var 17 år och träffade var sin syssling, som vi senare gifte oss med. Vi har hållt i hop i "vått och torrt" och delat både glädje och sorg tillsammans......alltså riktiga vänner! Det blev förståss mycket barnbarnsprat då även hon har några barnbarn. Lördagen tillbringade vi några timmar och passade lilla Noah, pappa var med Elin på match, och där var även Julia med, mamma Alex var med jobbet till Åland.
I morse var det dags igen att vara "barnvakt". 8.30 kom Noah och Elin hit då sonen, som är ledare för Julias fotbollslag var tvungen att vara med då Jullan spelande. Tjejerna vann med 4-0, gissa om Jullan var glad.  Vi gick till den fina lekparken som är alldeles nedanför mig, och Noah tyckte gungan var äskig, (läskig!) så han ville helst åka rutchkana i stället. Efter det var det dags att gå hem och laga lite lunch till familjen Eriksson. Idag blev det kyckling, vilket blev mycket uppskattat.
Nu är det lugnt på Vasagatan igen, och dags att förbereda för nästa arbetsvecka. Då kommer hela helgen att försvinna......fredagen vårfest hos goda vänner och lördag är jag bjuden på 30-årskalas!! Ha nu en trevlig vecka!!!

1 kommentar:

  1. Hoppas du har en chans att vila upp dig på jobet, ha ha. Du verkar ju ha häcken full på helgerna.
    Söndagskram!

    SvaraRadera