söndag 13 maj 2012

Kalas, kalas, och åter kalas!

Denna helg har gått i festandes tecken. Fredagen var det vår och sommarfest hos goda vännerna Kerstin och Leif, tillsammans med några andra, Så trevligt det är att träffas tillsammans med sina allra bästa vänner. Mycket skratt och god mat, och kvällen blev verkligen en riktig fullträff.

Lördag var det 30-årskalas för Sofia. Mycket folk och även där riktigt god mat tillsammans med en massa trevliga människor. Födelsedagsbarnet blev verkligen uppvaktad. Alla barn lekte så snällt så dem såg vi inte röken av....tills lilla Nova kl. 21.30 var så trött så hon ville att farmor skulle följa med henne hem och sova. När vi väl var hemma så blev hon pigg som en mört, skulle  inte sätta på sig pyjamasen och absolut inte borsta tänderna. Det var hon för trött för!!! Till slut så kröp hon dock ner i sin säng och somnade så sött.

Jag vaknade i morse av en liten tjej som kom krypande under mitt täcker och bara ville kramas!!! ljuvligt det är att få kramas med världens bästa Nova.
Efter att vi fixat i ordning oss gick vi ner till Elsa Anderssons konditori för en fika i vårsolen, och sen var det dax för farmor att åka hem.
Ja det här festandet kommer det att bli mycket av nu framöver!! Nästa helg är det Robert som fyller, och veckan efter så fyller Elin 10 år!!! Sen är det bara Nova, Nelly, Tore, Alexandra och Jenny kvar....så nu är det bäst att vila så jag orkar med allt festande!!!

1 kommentar:

  1. Ja du, det var ett evinnerligt kalasande hos er. Kalas kan man väl ändå inte få för många av. Jag älskar fest och kalas i alla former. Kanske ska du kalla dig Kalasfarmor nu?
    Ha det bra och kram från mig

    SvaraRadera