torsdag 10 maj 2012

Vilken överraskning!!

Idag när jag kom hem trött som sjutton efter en arbetsvecka med inlärning av nytt journalsystem, ( ja det går att lära gamla hundar sitta!!) telefonrådgivning och pat som behövde snabb hjälp, hämtade jag ett paket på posten från sonen Henrick. Jag hade skickat efter ett armband till 30-åringen som vi ska fira på lördag. Henrick har en webshop där han säljer inredningsprylar och mycket annat, nu senast otroligt vackra smycken!!! http://www.moltazdesignshop.se/. I paketet ligger ett vackert halssmycke som han skickat med till sin gamla mamma, med en hälsning "Tack för att du alltid finns där, du betyder mer än du anar...kram"
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta av lycka....men jag grät!!!!!!! Vilken underbar son jag har...ja jag har ju inte bara en, jag har ju tre!!!!!
Vilken lycka och ynnerst jag har att få leva med tre underbara söner och deras lika underbara familjer, mina älskade 5 barnbarn, att få finnas med i deras liv, och att de är så måna om mig allesammans!!! Jag känner en så otrolig tacksamhet över livet!!!  För 4 år sedan flyttade jag till Avesta efter en riktigt ful skilsmässa, och det dröjde inte många dagar förrens jag insåg att detta var det bästa jag någonsin gjort!!!! Nu kunde jag vara med i alla mina 3 söners liv på ett sätt som jag tror att alla mor/far föräldrar önskar. Friheten att göra vad jag vill, och när jag vill är ju underbar... många nya och gamla vänner som jag umgås med, ja jag måste säga.....att livet blir bara bättre och bättre!!!!! Trevlig helg nu!!!!

5 kommentarer:

 1. Hoppas födelsedags barnet inte läser din blogg!;)

  SvaraRadera
 2. ja jäklar!!! det tänkte jag inte på!!!! Men jag tror inte ens hon vet att jag har en blogg!!!1
  ha ha ha!!!!puss o kram

  SvaraRadera
 3. Vad glad man blir av att läsa när livet bara blir bättre och att du mår gott nu efter skilsmässan, sånt är härligt att höra! SKöt om dig.

  Ha en fin söndag!

  Kram Linda

  Ps. halsbandet är jättefint.

  SvaraRadera
 4. Ha det såå bra Eva --- jag följer din logg och ser att du har det bra.

  Anki i Lövsveden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anki!!!!!!! Hur kan du ha hittat mig här???? Men vi skulle ju höras av på telefon....för att nån gång få till en träff!!!!!!!! ring mig nån gång!!! 073 4134458!!!!Kram på dig!!!

   Radera