söndag 16 oktober 2011

Tack mina nära och kära!!!!


Nu har jag firat min födelsedag i två dagar!!
I fredags kom mina goda vänner från Norberg hit och uppvaktade, fick en annorlunda blomma och en mycket intressant bok! Som vanligt hade vi mycket trevligt och det blev natt innan de till sist måste åka hem.

Igår kom barn och barnbarn hit, och som vanligt blev jag ordentiligt uppvaktad även där. Vackra blommor, ljusstake och en underbar "sak" som det står om Farmor på!!!
Barnbarnen lekte som vanligt och lägenheten såg ut som en krigszon, men tänk att jag tycker det är så underbart när det är riktigt tillrört av barnbarnen.....det går ju alltid att städa!!!!!

Vi skrattade mycket igår, sönerna Patrick och Robert var på sitt tokigaste humör, drev med mig, och med varandra, på sitt vanliga sätt, jag brukar alltid säga, att de som inte känner vår familj, tycker nog att vi är för jäkliga mot varandra..men jag lovar att det bara är "kärleksgnabb"!!!!!!!

Ja nu har jag firat ytterligare en födelsedag, tänk va glad jag är att få vara med, livet blir ju bara bättre och bättre!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Hej moster!
  Vad bra att du fått fira i flera dagar. Då är det rejält gjort iaf. Ha en bra vecka!
  Kramar Carina

  SvaraRadera
 2. Tack söta Carina!!!! ja nog har det varit kalas alltid.....hela lägenheten full!!! Men kul har det varit!!!!! Kram kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att få bli firad om och om igen! Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera