fredag 21 oktober 2011

Härliga fredag!!!


Oj va skönt det är att vara ledig på fredagarna! Jag njuter av att få gå upp på morgonen utan att väckarklockan ringer. Vaknar förståss samma tid som jag brukar gå upp när jag jobbar...men nu har jag den ynnersten att bara få vända på mig och somna om!

Igår natt sov jag hos syster och svåger, tänk va glad jag är att ha en älskad storasyster som jag kan dela både glädje och bekymmer med....och fy sjutton va vi skrattar bra ihop när vi träffas.
Vår kontakt blir bara bättre och bättre ju mer åren går och det är så viktigt att umgås så mycket som möjligt..vi vet ju aldrig hur länge vi har varandra!?

Idag har Elin varit här efter skolan. Denna härliga tös som sprider så mycket glädje! Hon är ett stort leeende när jag sitter där och väntar på henne efter skoldagens slut. Idag har vi handlat lite och jag har faktiskt köpt mig två jättevackra tunikor!! Jag som inte skulle handla nå mer kläder...men det var rea och jag "inbillade" mig att jag skulle behöva dessa.!??

Nu är det fredagskväll, ljusen är tända, både inomhus och på balkongen, jag bara myser i soffan med ett gott glas vin och njuter av tillvaron, älskar dessa mörka kvällar när jag får tända ljus överallt.......jag bara undrar...kan livet vara bättre än så här!???? Trevlig helg på er allesammans!!!!

2 kommentarer:

  1. Hallå där!
    Vad skönt det låter. Jag vet ju hur mysigt vi hade det när jag var hos dig. Jag är också glad för den fina kontakt vi har du och jag. Även skitungar blir vuxna och mogna och mer uthärdliga att vara med. Idag ska jag gå ut och äta med tre goda väninnor och sedan ska vi och tjejerna gå på musikteaterns All shook up.Det ser jag fram emot. Ha en fortsatt hälig helg, moster/Kramar Carina

    SvaraRadera
  2. Ett försenast grattis på födelsedagen. Läser att du blivit firad ordentligt, precis som det ska va. Jag är avundsjuk på alla som har systrar. Det är nog det enda jag saknat i livet. En del systrar är ovänner så strån och stickor ryker och önskar varandra dit där det är varmare men jag är avundsjuk i alla fall. Det är bättre att ha en syster att bråka med än ingen alls. Så, du gör helt rätt som umgås och njuter. En skön lördagkväll!

    SvaraRadera