onsdag 26 oktober 2011

Konsert och jobbfest!


Igår kväll var det raka spåret till Norberg efter jobbet. Söta goa Nelly skulle spela fiol och ha uppvisning! Den lilla godingen stod längst fram så jag kunde verkligen njuta av att både se henne och lyssna på hennes fiolspel!! Goa söta barnbarnet mitt....hade Halloweenkläder på sig, och något på huvudet som blinkade.

Hon såg så söt och blyg ut där hon stod och log ibland till farmor...så jag blev alldeles rörd.
Lilla Nova hade två uppsättningar löständer som hon skulle bita farmor med!

Nu håller jag på för fullt att samla material inför vår jobbarfest på fredag. Det ska bli roligt att träffas allesammans, på andra vilkor än som arbetskamrater.

Annars har veckan varit otroligt intensiv på jobbet, jag har flängt fram och tillbaka som en skållad råtta för att få ihop allt som ska göras.

Fredag blir alltså en jobbardag för mig, jag som annars är ledig och har sovmorgon, men det får jag ta igen vid ett senare tillfälle. Tänker ta ledigt i mitten på november då förhoppningsvis mellansonen Henrick kommer på besök några dagar!! Det är något jag verkligen längtar efter, att få rå om honom helt och fullt för några dagar.
Jag ska verkligen skämma bort honom, ska laga dillkött, vilket är bland det godaste han vet.
När han för många år sedan fyllde år så lagade jag dillkött och frös in i lådor så han hade för lång tid framöver....jag lovar att det blev en uppskattad present!!!!!!

Ikväll ringde telefonen igen, det ringer ibland om kvällarna.......jag hör ett Grrrrrrrrrrrrrrr.....det är Noah som ringer till farmor ibland.!!!! Efter en stund så hörs det "mammor......Grrrrrrrrrr....mammor...puss puss!!!! Fy tusan va lycklig jag blir!!!!! Mina älskade barn och barnbarn är det bästa som finns!!!!!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt det låter med lite ledigt i november. Då kan man slita lite extra när man vet att ledighet kommer :) Vilken lyx att få färdiglagad mat i present! Vad roligt med nya webshopen förresten.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Underbart telefonsamtal, söta barn =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

    SvaraRadera