torsdag 29 september 2011

Jaha....så går det när man ska vara "duktig"!!


Jag åkte till jobbet igår morse! Tyckte att nu var jag frisk igen...men jäklar va jag bedrog mig!!
Efter några timmar var jag helt slut och var tvungen att dra mig hemåt igen, för att lägga mig o sova några timmar på soffan.
Fy sjutton va tråkigt det är att vara sjuk!!! Men då jag är av "den gamla stammen" har jag lärt mig att "är man inte riktigt sjuk så går man till jobbet" ....det måste vara Luther!???

Nåväl, kroppen behövde väl vilan och idag har jag tagit det riktigt lugnt!
Julia och Elin kom hit efter skolan, Guuuuud va glad jag blev! Fick göra mellis åt dom, och det var så roligt att slippa ligga här på soffan och knäppa på alla kanalerna.

Igår kväll ringde en överlycklig liten Nelly:"Farmor, farmor....jag har tappat min andra tand!" Så överlycklig hon är över att tappa sina tänder.....jag är glad att jag har mina kvar jag....!!!

Nu får vi se hur det känns i morrn, då är jag ju ledig "på riktigt"..och är jag piggare då så blir det en vända till Åhlberg/Erikssons för att ta en liten promenad med söta Noah!!!
Nu blir det lugna puckar.....jag bara måste vara pigg i morrn!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Hejsan!!
    Du det gäller att ta det lugnt när man är sjuk, det predikar vi ju för för alla våra barn och barnbarn så varför inte göra detsamma själv!!! Nu får du lite "bastning" av mig. Fortsätt du med att ligga där i soffan o trycka på alla knapparna imorgon med. Sedan är det ju helg så då får du två dagar till att vila på.
    Blev full i skratt då jag läste om att ditt barnbarn blir överlycklig då hon tappar sina tänder och att du/vi är överlyckliga över att få behålla de vi har. Ja så är det ju!

    SvaraRadera
  2. Ja, är man av den gamla stammen då ska det mycket till för att lägga sig sjuk. Nu kanske du fick inse det i alla fall. Du var sjuk på riktigt. Ja, herregud för att tappa tänder, det är ju det sista man önskar, men hade man en ny fin tand på framväxt under så kanske det varit OK. Nu hoppas jag du får vara frisk och få din dos av barnbarnsumgänge i helgen.

    SvaraRadera