fredag 9 september 2011

Härliga fredag!!!







Idag är det fredag igen!!! Jag är ledig och har pysslat lite på morgonen, städat och tvättat, vilket jag inte hinner med i veckorna
Jag har handlat, köpt mig ett par underbara kängor, ( ja jag är tokig i skor och väskor) handlat mat och hämtat Julia och Elin vid skolan.



Lilla Noah har blivit inskolad på dagis, och det ser ut att gå riktigt bra, trots att han är en riktig mammagris

Han skorrar och morrar som vanligt när han ser mig, och nu ska han bara ha nyckelknippan för att "låsa" upp alla dörrrar därhemma....


Nästa vecka blir kortvecka då jag och en vän ska åka till Åland på kryssning. Det var länge sedan jag bara brydde mig om mig själv, så det ska bli underbart att bo i lyxhytt och bara vara.


Jag verkligen älskar livet jag lever idag, har allt jag behöver och är lyckligt förnöjsam med detta. Nu ska jag bara njuta av min nystädade lägenhet och provgå mina nya kängor.....Ha en trevlig helg!!!














2 kommentarer:

  1. Här är en väsk- och skotant också. Så underbart det låter att vara nöjd med livet. Allför mycket missnöje finns idag tycker jag. You go girl!

    SvaraRadera
  2. Hej moster!
    Nu vet jag varifrån min sko och väskgen kommer. Var i gamla hemtrakter i fredags. Fikade på Elsa Anderssons. Vad det är fint där. Ha så bra på Åland. Hoppas vi kan ses snart!
    Kram/Carina

    SvaraRadera