onsdag 31 mars 2010

Glad påsk!!!!!!!!!!

Nu är det en arbetsdag kvar till påskledigheten. Känns så skönt att det blir hela fyra dagars ledighet! I morgon blir det handla av, måste fylla påskäggen till flickorna, men svårt är det att få plats med saker och ting i ett mellanstort ägg!! Har svåra kval då det gäller att veta vad jag ska plocka i.

Elin äter inte godis, ska ha ett godisfritt år, för att få pengar istället. Men jag har pratat med föräldrarna som tillåter en chokladpåskhare...bara för att det är storhelg.......

Ska bli så roligt att få hem barnen med familjer, vilket har varit en tradition under många år.... och i år har jag ju även ett matrumsbord som vi alla kan få plats vid!! Det är bara Henke o Tore som fattas!!

Tore jobbar och Henke har svårt att ta sig hit då han har sin onda rygg..
Henke fyller år i morgon.........fick en fin "riktig" kamera av sin sambo, oss föräldrar och några vänner!! Gissa om han blev glad..????

Han har ju längtat och önskat denna kamera så länge, och han behöver verkligen en "riktig" kamera då han skriver och fotar så mycket i sin blogg...Förresten kolla hans blogg www.Henricks tankegångar, där finns många fina tips...

Ser nu fram emot en riktigt skön påsk med mina barn och deras familjer och sist men inte minst...en fyra dagars ledighet!!!! Glad påsk på er alla!!!!!

2 kommentarer:

 1. glad påsk önskar vi i säter

  SvaraRadera
 2. Ja detta med godisägg är ett kapitel för sig. Man vet ju inte om man törs lägga ner allt godis som man köpt. Jag har fyllt mina med lite småsaker också och den stora pojken får en liten slant. Det som blir över får jag väl bjuda andra påskkärringar som kommer och påskar vid dörren.
  ha en skön helg
  /Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera