söndag 21 mars 2010

Kryssning, Masungar och snö.........

Vilken fantastisk vecka det har varit!!! Torsdag till fredag var det kryssning med några av mina underbara arbetskamrater. Så himla kul att göra något annat än "arbeta" tillsammans.....det gör vi ju de flesta dagarna.

Robert med familj reste till fjällen under gårdagen, hoppas verkligen att de inte har samma väder som vi har här hemma idag.. igår sken solen från en molnfri blå himmel och Avesta hade varmast i landet..12 grader!!!!
Jag målade bord och en stol, men däremellan så satt jag på balkongen och solade..himmelskt, det kändes som om våren var här på riktigt, men idag är det ett otroligt snöande..våren är nog inte riktigt här än.....

Idag har jag varit och lyssnat på Masungarna som hade konsert! Lika underbart varje gång som jag hör dessa ungar...det knottrar sig på armarna och jag får svälja flera gånger för att inte gråta!!
Vår älskade Elin är en kopia av min egen mor, och så även av mig då jag var i hennes ålder, visst är det konstigt att se hur generna går i arv!?

Fick även reda på i lördags att den "nya" babyn ska födas 20 april, samma dag som hennes pappa föddes på!!

Nu är det bara att förbereda för nästa arbetsvecka och för tosdagen då Julia ska spela i skolan....va glad jag är att jag får vara med och uppleva allt detta!!

2 kommentarer:

 1. Roligt att höra ifrån dig! Ja du är lyckligt lottad du som kan ta del av dina ungars vardagsliv. Om mina barnbarn hade bott i samma stad eller åtminstånde åt samma håll hade jag flyttat på mig. Men som det är nu känns det inte rätt. Jag bor nu mitt i mellan men trots det är det 30 mil åt ena hållet och 25 åt det andra.
  Nu till påsk kommer de hem allihop så då får man passa på att njuta av deras närvaro.
  Kram Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. åååh kan höra de vackra tonerna ända hit!

  SvaraRadera