torsdag 25 mars 2010

Torsdag och Stråkbråket!!!

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit och tittat på älskade Julia som spelar fiol i Stråkbråket!! Likadant den här gången som tidigare, det knottrar sig på armarna och jag får gråten i halsen när jag tittar på mitt äldsta barnbarn som är så fin där hon sitter med i orkestern!!

Halva släkten var där, Alex med sin fina stora mage, ser ju ut som om hon ska spricka när som helst, men har 4 veckor kvar till lilla babyn ska ut!!
Mormor och morfar, Ella o Tobbe och den goa fina lilla Alvin som är ett par månader nu. Han sov sött i mormors knä trots allt "oväsen"!!!
Tänker på vad barn och barnbarn gör att livet blir så värdefullt!

Hade tänkt åka ner till Henrick i påsk men har bestämt mig för att vänta med resan tills han behöver mig som bäst, efter operationen.
Bjuder hem barnen med familjer istället och firar en lugn påsk här hemma. Jag har ju äntligen fått ett matbord så vi kan rymmas allesammans.....

2 kommentarer:

 1. Jag förstår att du var stolt när du satt där och lyssnade på ditt barnbarn. Jag skulle nog ha stortjutit, jag är så "blödig" (=känslig)när det gäller mina barnbarn. Roligt att du får besök till påsk det får jag med. Både av Partillefamiljen och av Nackafamiljen. Trångt blir det, men finns det hjärterum så finns det stjärterum heter det ju!!!
  Kram Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Härligt att få träffa barn och barnbarn!
  Och skönt för dem som inte har de sina nära att det finns ngt som heter Skype.....

  SvaraRadera