söndag 20 september 2009

Elins fotbollsmatch!

Ja så var snart även denna helg tillända. Idag har jag varit och tittat på Elin då hon spelade sin sista fotbollsmatch för säsongen. Lilla goa Elin, så fort vi ropade o hejade på henne så log hon, som bara hon kan göra, såg lite generad ut, men sprang av bara sjutton efter det!! Laget förlorade, men vad gör det om 100 år!! Det viktigaste är ju ändå att få leka med bollen. Sen är det ju så bra för henne med all motion som fotbollen ger. Pumpen får hon koppla bort, och får känna sig riktigt "fri" under en timme!!
Mormor Bettan och jag har nu bestämt att den 14 november ska det festas om igen!!! Precis som i april kommer vi att bjuda in människor vi gillar och ha ett knytkalas. 50 kr i inträde som alltsammans går till Barndiabetesfonden!! Vi försöker förena nytta med nöje! Å va jag längtar till dess! Bara förberedelserna är roliga!! Tråkigast är att inte Tore kan komma med, han flyger o far just då. Men vi hoppas att vi får många som vill komma, och temat som ska gälla, får vi klura ut senare!!!
Stackars lilla Nelly som fortfarande är sjuk med feber och ont i halsen...fy va farmor blir orolig, trots att jag vet att både Robert o Jenny är de bästa av föräldrar och fixar det här.....men är man farmor så är man......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar