lördag 6 juni 2015

Hemma!!!


Nu är jag hemma igen efter en helt underbar vecka på Kreta, tillsammans med mellansonen Henrick. Jag fick ju tag i en superbillig resa med i stort allt inbakat förutom lunchen, så det var ju bara att slå till. Som du väl redan vet så är jag, nästan överdrivet rättvis, och då mellansonen inte har några barn som jag handlar åt så fick han denna resa i födelsedagspresent då han fyllde år i april.
Självklart så har jag berättat för de andra sönerna att jag bjudit deras bror på detta, (ja, jag kan inte undanhålla något heller...!!) och lika självklart är det att dom tycker det är helt ok!!
Vilken lycka jag känner när jag har fått tre söner som alla är lika ödmjuka och befriade från den svenska avundsjukan!!!!!!!!

Ja nog om detta, ska berätta att vi haft en fantastisk vecka med sol och värme hela tiden, tycker synd om alla här hemma som haft kallt och regn. Vi har ätit och druckit, pratat , skojat, sovit och läst!! Ja vi har verkligen bara kopplat av vilket ju var meningen med resan. Henrick behövde verkligen avkoppling då han jobbat hårt under lång tid. Till råge på allt så träffade vi en helt underbar familj från Karlskoga som vi hade mycket trevligt tillsammans med., synd bara att det ofta blir att efter resan så tappar man kontakten.
Nu blir det till att arbeta några veckor innan mina 3 veckors semester efter midsommar, som i år inte blir på Orust som det brukar då sonen reser till Köpenhamn, men jag klarar nog mig ändå, jag åker ju ner efter helgen och hjälper till med Sommarmarknaden som han har i butiken!
Ha nu en fin vecka, det ska jag ha!!

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera