fredag 12 april 2013

Trevlig helg!Idag snöar det....men hela veckan har det varit sol och åter solsken!  Känns ändock som om våren är på väg, allt blir liksom lite lättare när det är ljust på morgonen och kvällen när jag åker till och från jobbet.
Väntar ju bara på att få börja fixa till på balkongen, vilken är en stor längtan jag har varje vår...som du förstått av min blogg. Jag bara älskar att fixa och trixa till det med blommor och växter. Såg på sonens blogg www.kraksstuga.se att han nu säljer vackra pallkragar "Töllåskragen" som man kan använda både i trädgården och på balkongen, dessutom i flera olika färger...ska verkligen skaffa mig en sådan och odla köksväxter i!!
Idag är det ju fredag och jag är ledig, ska få bilen tvättad och därefter blir det en skön promenad, trots det lite "otäcka" vädret.
I morgon ska jag ha lilla Noah, då föräldrar och systrar ska ha handbollsturnering i Västerås hela helgen. Mormor tar över på söndag, så mina öron blir inte helt sönderskavda...ha ha...ja den lilla rackaren har ett ordflöde som få, vilket jag tidigare har berättat om.
Jag frågade vad han ville ha för mat ..."Makaroner och ketchup......och falukorv" blev svaret. "Sen ska vi köpa godis, farmor!!!" Ja så får det bli....på lördag är det Noah som bestämmer!! Så de så!!! Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Så härligt med en som vet vad han vill ha till middag. Jag tycker annars det är ett dilemma vad man ska hitta på att laga varje dag. Ha en skön helg

    SvaraRadera