söndag 28 april 2013

Barnbarn, marknad och vedtravning.

Efter två dagar i Norberg är jag nu hemma i Avesta igen. Ja hemma för mig är egentligen Norberg där jag är uppväxt. Det är roligt att yngstesonen Robert och hans familj bor kvar där, då får jag ju komma "hem" ibland!
I fredags åkte jag dit för att se efter Nelly och Nova medans föräldrarna skulle bort. Vi hade en mysig kväll tillsammans, trots att lilla Nova hela tiden satt och lekte med sin Ipad....! Nelly och jag såg på Lets dance.

Lördag var det marknad, med allt vad det innebär, vackert väder, karuseller och sockervadd. Träffade min gamla kompis där och vi pratade gamla minnen sedan skoltiden, tänk va länge sen det var.!!?
När vi kommit hem igen så var det vedtravning på G. Robert hade sin vän Jimmy där och det var 12 kubik ved som skulle travas. Ja jag kan ju berätta att det tog några timmar och en jäkla träningsvärk innan det var klart, men hur jobbigt det än var så var det roligt. Vi tog lite pausar emellanåt och jag kände mig som en hel karl medans jag svettades och drack en "bärs" med killarna!!! Sen blev det grillning med mycket god mat som sonhustrun Jenny tillagat, gissa om man var hungrig efter att ha jobbat i flera timmar!

Men nu är jag hemma igen och ska förbereda inför arbetsveckan, ja den är ju endast 3 dagar den här gången så det ska jag väl klara av....om jag nu kommer ur sängen i morrn med en träningsverk från hell!!!! Trevlig vecka!!

1 kommentar:

  1. Är man inte van vi tungt kroppsarbete så känns det verkligen. Det märks varje år när man börjar ute i trädgården. Kram

    SvaraRadera