måndag 22 april 2013

Måndag!Ja så var det måndag igen, efter att ha firat tre födelsedagsbarn i lördags. Först ut var min söta systerdotter Annelie, som fyllde 50 år! Hon blev glatt överraskad då jag kom och hade köpt ett vackert halsband från www.moltazdesignshop.se. Ja jag hoppas hon gillar det trots att hon inte ofta använder sig av smycken! Jag fick "världens godaste" smörgåstårta och det var roligt med lite prat då det var länge sen vi träffades.

Efter den goda smörgåstårtan och lite härligt prat så var det dax att dra iväg till nästa födelsdagsbarn som var två i familjen, Patrick och lilla Noah. Som vanligt var hela släkten där, förutom farfar och Lisa som var bortresta, men hade firat dagen innan! Ja jag säger då det, äldstesonen fick bara alkohol!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, inte för att han har några problem med spriten, men gillar fin whisky och ett fint rödvin, glad blev han i alla fall!!! Noah, som egentligen var "viktigast" denna dag fick paket på paket och var glad och nöjd han med.  Fick en skatebord av kusinerna som han skulle försöka åka på , och det gick "sådär"!!! Det är nog bäst att han åker utomhus och med hjälmen på!
Då jag skulle ta kort, (vilket jag gör JÄMT, säger i alla fall mina barn!) så envisades han hela tiden att han tungan ute.....ja på varenda kort som jag tog, visade han upp sin rosa tunga!!! Men det fick bli så.....det var ju hans dag och ville han lipa då så gick det för sig!!!!
En trevlig dag hade jag då i alla fall och åt av allt det goda brödet som sonhustrun Alexandra hade bakat...hon är en baddare på att baka kan jag tala om !!
Nu är måndagen här igen och jag har avverkat en arbetsdag, men ser fram emot min lediga fredag igen..... Ha en fin vecka du med!!!

1 kommentar:

  1. Du har festat rejält! Håller med om att barnbarnens födelsedagar smäller högre än barnens. Jag får samma utlåtande av mina barn....att jag fotar altid. Men man måste ju ha minnen från alla kul tillfällen. Ha en fin vecka.

    SvaraRadera