lördag 2 juni 2012

Grattis älskade Elin!!



Idag fyller världens bästa Elin 10 år. Mitt näst största barnbarn. Du som är en riktig solstråle och förgyller tillvaron för de flesta. Som gillar att komma hem till farmor efter skolan och äta mellis, spela spel, rita, dansa och sjunga. Du gillar att sova över hos mig och när jag vaknar får jag världens största leende. Du säger alltid att du älskar mig, och gissa vad det värmer i mitt hjärta!? Igår fick jag ett vackert halsband som du gjort till mig på slöjden!! Tack!!



I 7 år har du haft din diabetes, som du klarar galant. Du fixar ju det så bra, och det beror på ditt glada optimistiska sinne, för dig är ingenting omöjligt.



Idag ska du få ett paket av mig, resten av paketen får du på onsdag då vi skall fira dig allesammans. Jag vet att du ser fram emot din födelsedag, och jag undrar om du kunde somna i går kväll....du har ju berättat för mig att du har svårt att sova kvällen innan födelsedagen!!!! Ett stort stort grattis nu till dig, min solstråle!!! Jag älskar dig stjärnstopp!!!!!

1 kommentar:

  1. Jasså du har också lite födelsedagar att ta hand om. Samma här. Härliga barnbarn som växer upp å snart tar de väl studenten *Skratt*

    SvaraRadera