lördag 16 juni 2012

Examen och kalas



Så var då sista examen gjord. I torsdags gick Nelly ut första klass. Så vackert i kyrkan där barnen sjöng, och Nelly sken som en sol. Julia var med och efter avslutningen gick vi till kafeét och åt glass. Därefter var det dax att göra födelsedagstårtan klar. Julia hjälpte Nova att garnera så vackert med hjärtan och rosor.



Sen hem en sväng till Avesta för att senare bli upphämtad av sonhustrun för en tripp över till Norberg igen och fira födelsedagsbarnet, prinsessan Nova....ja hon hade både diadem och en vacker ring på sig dagen till ära.



Som vanligt massor med släktingar, och de minsta barnen roade sig med att hämta vatten ur vattentunnan och vattna blommorna. Noah, i lånade för stora gummistövlar, vattnade o vattnade tills han var genomblöt hel och hållen.



Tisdag är det dags igen, då ska jag efter jobbet vara i Norberg för avslutning av Novas dagisgrupp, sen blir det en dags jobb igen, men torsdag åker jag ner till Henrick för att hjälpa honom med flytt och flyttstäd, men även för att fira midsommar på härliga Orust!!! Ja, det gäller att stå i , för att ligga på topp!!!! Trevlig helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar