måndag 26 mars 2012

Hemma igen!



Ja då var jag åter hemma i Dalarna efter några härliga dagar i Göteborg hos sonen Henke, henricks-tankegångar.com. Det har som vanligt varit mycket skratt och skoj, som det brukar, då vi träffas. Henke har jobbat emellanåt och jag har hjälpt till att städa o tvätta fönster. Det är så roligt att kunna hjälpa till då både sonen och sambon har fullt upp med jobbet.



Torsdagen åkte vi ut till deras underbara sommarhus på Orust, solen sken och vi hade det helt underbart i tystnaden och fågelsången....till råga på allt så var det strålande solsken! Lite räfsande blev det i trädgården, men den här gången var det Henke som räfsade.....jag satt mest o njöt av att se honom arbeta , ha ha.



Lördagen tilbringade vi i Göteborg där Henke tillsammans med några andra ställer ut på Kaserntorget 8, varje lördag. Ett mycket trevligt ställe som är värt att besöka om du nu råkar ha vägarna förbi!!



Ja, annars har det varit lugn och ro med soffkvällar och lite gott vin, mycket prat o skratt och även allvar. Nu är jag hemma igen, trött efter 40 mils bilkörning, men nog tror jag väl att jag ska orka till buggen ikväll.........!!??

(Bilden föreställer den underbart vackra himlen på Orust!!!)



1 kommentar:

  1. Vilken vacker himmel! Låter som en underbar helg. Härligt!! Kram Linda

    SvaraRadera