torsdag 8 mars 2012

Fullbokad helg!!



Nu väntar mig en riktigt fullbokad lördag o söndag. Lördag kommer Nelly och Nova hit för att sova natt, mamma o pappa ska fortsätta sitt renoveringsarbete i källaren....!!!! Julia, Elin, Noah och pappa Patrick kommer också...vi ska äta pannkaka!!!! Med grädde!!!!!!! ...som Robert vill ha!!!! Det ska bli så roligt att få hit alla barnbarnen på en o samma gång, och även de två papporna (bröderna!)..och en av mina förtjusande sonhustrur!!



Söndag morgon ska Elin träna fotboll, och Patrick som är ledare för Julias lag, måste vara där....ja var ska farmor vara då!??? Jo i Skogsbo, där Elin tränar !! Alexandra jobbar så jag måste (och vill förståss!!) vara behjälplig! Det blir till att packa 3 barnbarn i bilen och dra till träningen! Men jag tror att Nelly och Nova gillar att se kusinen träna fotboll!! Efter det så blir det säkert fiskbullslunch!??



Ja där ser du hur en farmorshelg kan se ut!! Nu är det ju inte alltid så här, men jag bara älskar att få vara med barnbarnen och att kunna känna att jag hjälper till då det behövs!!! Återkommer senare när lugnet lagt sig över Vasagatan!!! Ha en trevlig helg!!!!



2 kommentarer:

  1. nelly säger att farmor skall alltid göra fiskbullar fast jag inte tycker om det :)

    SvaraRadera
  2. Ha ha.....nej det blir inte fiskbullar!!!! Pannkaka med grädde, sylt och glass....undrar om det duger åt lilla Nova Jordgubbe!!! ha ha

    SvaraRadera