söndag 4 mars 2012

Elin, som nattgäst!
Igår vid 17-tiden hämtade jag Elin som skulle sova här inatt. Först blev det middag, lax och potatis...precis som Elin bestämt. Sen skulle vi ju se Melodifestivalen, med tillhörande chips och dricka. Den lilla tösen skulle sätta på sig nattlinnet, tidigt, för att kunna mysa riktigt ordentligt i soffan tillsammans med sin farmor. Va kul vi hade!!!! Mycket tok, och mycket skratt, och förståss så hejade vi på Sean Banan...som inte gick vidare!!!
En vaknatt har det blivit, men hon har legat så bra i sitt blodsocker så jag har inte behövt väcka henne för att äta, eller ge henne mer insulin. Så underbart att vakna till sammans med denna ljuvliga tös, som kryper tätt intill sin farmor och bara kramas!!!!! Därtill ett stort stort leende!!!!
Idag blir det till att bara ta det lugnt, är ganska så trött efter att ha varit vaken några ggr under natten. Bäst att vila upp sig till nästa helg när Nelly och Nova ska vara här hos farmor...då blir det till att göra en "pippi långstrump" igen...alltså sova på längden av sängen...annars räcker den inte till för oss alla tre!!!!!! Ser verkligen fram emot nästa helg.......Trevlig söndag!!!!

1 kommentar:

  1. Vad härligt det låter att få rå om barnbarnen så där. Det ska jag också se till att göra när den tiden kommer :o)

    //Linda

    SvaraRadera