söndag 28 augusti 2011

Skolstart och surströmmingsfest!


Veckan har rullat på i sin vanliga lunk...och glad är jag för det!! Henke o Tore har kommit hem helskinnade från sin Spaniensemester, Nelly har börjat sitt första skolår och Nova på är på dagis igen.
Elin och Julia har redan gått två veckor i skolan och tycker det är kul, så nu är det väl bara att vänta på första "börjaskolanbacillerna"!!! Det brukar alltid vara så när skolan börjar och alla träffas igen.
Lilla Noah, ska tisdag nästa vecka börja skolas in på dagis...hur har det här året kunnat gå så fort??

Själv har jag varit på fest hos mina goda vänner. Dagen började med att vi kvinns åkte till Lövparkens handelsträdgård, vilket underbart ställe!!
Där åt vi en god lunch och efter att vi handlat på oss det vi ville så bar det iväg hem till Unni och Börje för trevlig samvaro och surströmmingskväll!!!!
Ja, så här ska livet vara då det är som sämst! Barn, barnbarn och goda vänner...kan det bli bättre än så???

2 kommentarer:

  1. Ja du i och med skolstarten går livet tillbaka i sin vanliga lunk på något vis. Snuva, hosta och harkel det får vi på köpet när vi umgås med de små virusbärarna. Så gott med surströmming. Nu har snart alla mina vänner haft premiär men nästa söndag, då är det min tur. Jag längtar redan. Ha en skön vecka!/Ingabritt

    SvaraRadera
  2. Härligt att du njuter av livet! Kram Linda

    SvaraRadera